dimecres, 14 de desembre del 2016



Estimades famílies!

Ha arribat l'hora de començar a organitzar i preparar les CAPSES DE VIDA. 

Què són les capses de vida?
Són capses de sabates forrades i decorades amb fotografies i que dintre hi ha 4 objectes importants de la vida de l'infant.

Què ens permet la capsa de vida?
"Explicar allò què hem viscut és explicar-se, reconstruir-se, entendre's i per suposat aprendre's"
(Vicenç Arnaiz)

La capsa de vida dóna a cada infant l'oportunitat a què pugui explicar la seva biografia i a recordar experiències importants; permet conèixer amb més profunditat a cada un dels companys i a valorar la diversitat d'experiències, de cultures familiars...: permet establir vincles entre família - escola i enriquir la vida del grup amb les propostes de cada infant i de cada família. 

Com ens organitzarem?
Cada dimecres (a partir de l'11 de gener) i de 9 a 10h, un infant amb un familiar seu presentarà la seva capsa de vida als altres infants. Es dedicarà un temps a presentar i explicar les fotografies que decoren la capsa i després s'explicaran un per un els objectes que hi ha dintre de la capsa.

És important que tota aquesta feina (selecció de les fotografies i decoració de la capsa; selecció dels objectes i presentació/exposició de la capsa a classe) es faci conjuntament (infant i família) per així, donar-li importància i valor. 

Al calendari del taulell d'anuncis de la nostra classe us podeu anar apuntant depenent de les vostres necessitats/preferències.

Moltes gràcies!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada