dimarts, 7 de novembre del 2017

CURS 2017- 2018 - LES RAJADES

El nou curs 2017- 2018 ja ha començat i vos volia donar la Benvinguda a tots aquells que entrin a veure als infants del grup de les RAJADES en acció.

Aquest curs tenim una mestra nova, que es diu Natàlia i que té moltíssimes ganes de guiar als nens i nenes cap a la motivació per aprendre i per viure, estimant tot allò que ens envolta.

Aquest any treballarem per TASQUES, PROJECTES I ESPAIS D'APRENENTATGE. Afegint com sempre activitats de PSICOMOTRICITAT (amb na Laura),  ANGLÈS (amb na Marta) i FILOSOFIA. A més seguim amb el projecte de centre AMIC LECTOR.

Les tasques i els projectes d'aula les realitzarem dintre la nostra classe (o fora d'aquesta en el cas de les sortides o activitats puntuals), i conjuntament també amb la classe de les Donzelles (Grup de 4 anys A). Els infants investigaran sobre temes concrets i experimentaran mitjançant el joc per desenvolupar-ho.
La primera tasca que treballarem serà la del SUPERMERCAT (primer trimestre), la dels OFICIS vindrà en segon lloc i al tercer trimestre treballarem a mode de PROJECTE LLIURE (que triarem entre tot el grup més endavant). Per tot això, estimades famílies, haurem de menester la vostra ajuda i col.laboració.

Els ESPAIS D'APRENENTATGE es desenvoluparan durant tot el curs i consisteix en  activitats intracicle (formarem grups mixtes entre infants de 3-4 i 5 anys).

Els espais que tindrem disponibles són:

  • EXPERIMENTACIÓ: Jocs científics, experimentació lliure i receptes de cuina. 
  • CASETA- BOTIGA I CUINA: Joc simbòlic
  • CONSTRUCCIONS: Jocs de construccions variats.
  • LLUM I ART: Creacions artístiques i sala de la llum. 
  • EXTERIOR: Joc al pati i HORT.
  • DISFRESSES: Disponible a partir del segon trimestre.
  • SALA DE CONTES: Disponible a partir del segon trimestre. 
Pel que fa el món del AMIC LECTOR:  ho farem cada quinze dies i consisteix en una activitat de lectura conjunta amb els al.lots i al.lotes de segon de primària, amb els que farem parelles i compartirem contes (tots conten i tots reben). 



La FILOSOFIA ens servirà per reflexionar, per imaginar lo impossible i per identificar rols i actituds que hi ha presents al nostre entorn.

Ara ens queda començar a divertir-nos treballant i aprendre jugant!!!

Amb el meu millor somriure vos desitjo un FELIÇ CURS!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada