dimecres, 14 de febrer del 2018

I ARA TREBALLEM DE..... CUINERES A LA LLAR

Seguint amb les activitats relacionades amb LA TASCA DELS OFICIS, han vingut dues mamàs, la mamà de n'Adam (na Khadija) i la de na Sumaia (na Faouziya), a ensenyar-nos a fer la seva especialitat com a esmorzar, berenar o de postra. És una recepta originària del Marroc i que és molt senzilla. Les tortites han quedat boníssimes.

L'ofici que estem treballant en aquest moment és el de pastisser/a, i de feines a la llar, com tots sabem hi ha pares i mares que no treballen fora de casa, però que a casa mateix tenen molta de feina!

Vos deixo una mostra del que em fet a l'aula:

PRIMER ENS HAN INDICAT QUINS SERIEN ELS INGREDIENTS DE LA RECEPTA:

1. FARINA DE BLAT
2. SÈMOLA DE BLAT
3. SAL
4. SUCRE
5. LLEVAT DE FORN
6. LLEVAT DE REPOSTERIA
7. AIGUA CALENTETA

HEM COMENÇAT AMB LA BARREJA DELS INGREDIENTS:

 




Tots hem ficat les mans per saber la consistència de la massa i experimentar amb els sentits no només del gust, sinó també de l'olfacte i el tacte.









Com a l'aula no tenim cuina, les mamàs ens han portat també unes tortites ja fetes per tal de poder veure com quedarien una vegada cuites: i aquest és el resultat:



QUINA DELÍCIA!!!!







I Per finalitzar ens han portat unes pastes casolanes per llepar-se els dits, acompanyades d'un té marroquí boníssim, que els i les professors hem degustat de BON GUST!



MOLTÍSSIMES GRÀCIES FAOUZIYA I KHADIJA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada