dimecres, 11 d’abril del 2018

AVUI SEREM.... FISIOTERAPEUTES I METGES


Sa mamà d’en Roc és fisioterapeuta i treballa a l’hospital de Formentera. Ens ha volgut ensenyar allà on ella treballa i explicar-nos en què consta aquesta feina tan interessant.
La primera parada ha estat la recepció de l’hospital, on ens ha rebut en Joan Serra per poder guiar-nos durant la visita.
Hem començat per la sala de treball fisioterapèutic, on era na Mònica, que ja ens esperava.

Aquí hem pogut provar les màquines amb les quals treballa na Mónica i fer els exercicis que ella els hi fa fer per recuperar-se dels traumatismes i altres trastorns musculars o ossis.







Desprès hem anat a visitar la sala on fan les RADIOGRAFIES. Aquestes són fotos que és fan als ossos per veure si estan bé o si s’han romput.

UNA GRAN EXPECTACIÓ!!!



HEM VIST LA MÀQUINA ON ES FAN, I TAMBÉ FOTOS DE TOTS ELS OSSOS DEL COS!!!

La següent parada ha estat a la zona de les ambulàncies, que també ens van rebre amb molt carinyo i alegria. I com ja sabeu, els vehicles que tenen sirena ens encanten!!! A més ens han deixat pujar al damunt i conèixer cóm és per dins i quins aparatós tenen allà.











PER FINALITZAR, PERÒ NO MENYS EMOCIONANT: HEM ANAT A LA CONSULTA D’URGÈNCIES!!! I N’ADÀN ENS HA FET DE MODEL, PER PROBAR LA MÀQUINA QUE CONTROLA EL MOVIMENT DEL COR, FENT UNS DIBUIXOS DE MONTANYES A LA PANTALLA.






I FINS AQUÍ LA NOSTRA VISITA A L’HOSPITAL DE FORMENTERA.
AGRAIM MOLTÍSSIM LA COL.LABORACIÓ DELS METGES I PERSONAL DE L’HOSPITAL QUE HAN FET POSSIBLE AQUEST APRENENTATGE TAN VIVENCIAL, I SOBRETOT A NA MÒNICA QUE HA ESTAT LA ORGANITZADORA PRINCIPAL!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada