dimecres, 11 d’abril del 2018

AVUI SEREM...PROFESSORS D'INSTITUT


En Pablo, papà de Uma treballa a l’institut IES MARC FERRER i ens ha volgut ensenyar el centre, la seva aula i presentar-nos als seus alumnes.
Vos presento als alumnes d’en Pablo, que ens varen esperar a la entrada, per començar la visita.





Una vegada dintre l’institut vàrem començar coneixent els peixos que tenen a l’aquari de l’entrada. N’Àlex ha estat el guia principal de la visita i estava súper engrescat a mostrar-nos tot el que trobàvem al centre.


































Una vegada dintre l’aula ens ha explicat que també fan assemblea a un raconet de la classe, igual que nosaltres, on treballen la data i el temps.
  

Però no tan sols havien planejat la visita al centre per explicar-nos com treballen, sinó que també havien preparat una activitat per fer amb naltros. Ens havien preparat material per fer-nos uns carnets d’estudiant d’institut. Així quan anéssim de visita pels passadissos i altre dependències, tothom podria saber qui som. Per això havíem d’escriure el nostre nom i aferrar la nostra foto.


Una vegada ja teníem els nostres carnets d’estudiants hem seguit amb la visita. Primer de tot en Pablo ens ha ensenyat part de la seva aula, que també al igual que naltros, tenen una TAULA DE LA LLUM per investigar i experimentar amb aquest suport. Això ens ha encantat!!!



Seguint amb la visita, hem seguit els passadissos fins arribar a l’exterior, on ens esperava una boníssima sorpresa: AL PATI HI HAVIA UN GALLINER!!!



Les hem alimentat i els hi hem cantat “EL GALL I LA GALLINA”. Volíem agafar els ous, però una de les gallines estava tan a prop que no hem volgut molestar-la.
Aquí teniu les fotos del moment.










En acabar la visita vàrem anar a esmorzar a les taules del pati, on trobàrem diferents arbres i vàrem poder recollir també els seus fruits: alzines, palmeres i pins.


I FINS AQUÍ EL NOSTRE DIA COM A PROFESSORS D’INSTITUT!!!

MOLTÍSSIMES GRÀCIES AN PABLO I ALS SEUS ALUMNES PER AQUESTA ENTRETINGUDA I TAN AGRADABLE VISITA AL TERRITORI DELS ESTUDIANTS MÉS GRANS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada