dimecres, 2 de maig del 2018

LA SETMANA DE SANT JORDI I DELS CONTES

En aquesta setmana tan especial que celebrem la diada de Sant Jordi i la màgia de llegir contes, hem organitzat unes activitats que duraran tota la setmana, per acabar el dia DILLUNS 23 d'Abril amb la festivitat del dia del llibre i Sant Jordi.

Durant la setmana hem convidat a familiars a contar-nos un conte. Cada familia estriava el conte que volia portar i al final ha tingut molt d'èxit.

DIMARTS 17 D'ABRIL- Va venir sa mamà de na Uma, na Sandra, i ens va contar un conte molt divertit que parla de Princeses, dels secrets més amagats d'aquestes. Que encara que vos sembli raro, elles són tan normals i naturals com la resta de la gent. Un títol la mar de suggerent: 
"Las princesas también se tiran pedos". 



DIJOUS 19 ABRIL: Vàrem rebre la visita de na Verónica, sa mare d'en Ramiro. 
Na Verónica ens va contar un clàssic de la literatura: "Caputxeta Vermella". 
Na Verònica es va atrevir a contar-lo sense cap suport visual, i els nens varen estar encantats. No sempre es necessari mirar imatges, els nostres infants són la mar d'imaginatius, i si ho dramatitzem els enganxem igual.



DIVENDRES 20 ABRIL: Va venir sa mare d' Edgar a contar-nos un conte la mar de màgic. Un conte que ens parla dels valors de l'amistat i de l'ajuda als altres, amagat entre pirates i naus. 
El títol és: " El pirata de les Estrelles". 
Na Laura, fins i tot ens ha regalat el conte en gran i a més unes estrelletes per recordar la història màgica del pirata que tenia tanta gana que es va menjar totes les estrelles.... si voleu saber com segueix la història....,ja sabeu que heu de fer.... A LLEGIR!!!



DIMECRES 25 D'ABRIL: Ens va visitar na Mònica, sa mamà d'en Roc. 
Na Mònica va portar el conte de "LA CASA DELS RATOLINS", que és un conte que li llegeix an Roc, i que a ell li encanta. És un llibre per anar llegint de tant en tant, perquè té molts de capítols / historietes petites que es poden anar llegint de poc en poc. 
Les imatges són molt tendres i la fotografia fantàstica. Són ratolins fets de tela i fotos reals dintre d'una casa de nines. Ja sabeu: si voleu conèixer-lo, potser a la biblioteca del poble el tenen i el podeu demanar. 

Jo gaudeixo moltíssim visitant les biblioteques i demanant aquells llibres que més m'agraden, amb les imatges més fantasioses que hi hagi. 
Espero que valtros també ho disfruteu igual, o més!!! 

Vos deixo amb una frase que m'agrada molt sobre la lectura: 

"QUAN LLEGEIXO SOC TOT EL QUE VULL SER"





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada