dimecres, 9 de novembre del 2016

PSI-CO-MO-TRI-CI-TAT.

Aquesta setmana a la sessió de psicomotricitat hem incorporat materials diferents: cartó, raquetes ovalades, teles i pilotes petites.

Hem pogut jugar a molts jocs diferents, però això de ficar-nos dins de la caixa i poder-nos tapar, com si ningú ens vies, ens ha agradat molt.

Recordeu que en aquesta sessió només han participat el grup A de la classe de 3 anys A (Toni) i el grup A de la classe de 3 anys B (Patri). Si voleu veure les fotografies de la mateixa sessió però dels grups B, podeu consultar-les aquí.

Mireu algunes imatges.
APRENEM A PENSAR AMB LA MARIETA JOANINA.

 AVUI LA MARIETA JOANINA HA VINGUT PER PRIMERA VEGADA PER FER FILOSOFIA 3.18. 
 El projecte FILOSOFIA 3/18 és un currículum ampli i sistemàtic que té com a objectiu reforçar les habilitats del pensament dels estudiants, partint de la filosofia com a disciplina fonamental. Les habilitats de pensament que s'utilitzen són un conjunt ampli de destreses, procediments i activitats que l’ésser humà aplica en el seu coneixement de les coses. Aquestes habilitats no són innates, sinó que es poden adquirir mitjançant la pràctica, l’esforç, la constància i l’experimentació i ajuden els nens i nenes a expressar-se d’un manera òptima i a pensar d’una manera lògica. 
A infantil treballam mitjançant el programa TOT PENSANT a través dels contes, els jocs i l'art.
marieta Joanina on PhotoPeach



La marieta Joanina s'ha presentat i ens ha explicat les normes. A més, ens ha explicat un conte: "En Patufet". Després ens hem acomiadat d'ella donant-li una abraçada i hem fet un dibuix d'en Patufet


Avui hem treballat amb les nostres ombres. Hem penjat un llençol a la classe i li hem posat un projector davant.

Així hem pogut jugar a endevinar qui hi havia darrere del llençol, a col·locar-nos per altures...
Ens ho hem passat molt bé.

Dilluns quan vam arribar a la classe vam trobar un paper enrotllat a l'estora de l'assemblea. Quan el vam desenrotllar vam veure que era una silueta, però era molt gran! Vam voler provar-la per veure si era d'algun de nosaltres, però la silueta era massa grossa. Patricia també va provar però era més petita que ella. 
Vam arribar a la conclusió, que aquesta silueta podria ser d'en Sergi (anglès), Toni (AL) o de na Cira (suport). 
Vam decidir deixar-la penjada a la porta de classe i així quan en Sergi, Toni i Cira vinguessin a la classe, podríem veure si aquesta silueta era seva o no.


Silueta on PhotoPeach


Després per grups vam fer les nostres siluetes i així vam poder comparar-les i vam veure qui era més alt, més baix...
les nostres siluetes on PhotoPeach
Dimarts en Toni, en Sergi i na Cira van posar-se davant de la silueta i....bingo...!! La silueta era de na Cira!








Ahir vàrem representar el nostre cos amb plastilina. Entre tots vàrem dir que havíem de tenir un cap, dos braços, una panxa i dos cames.