dilluns, 20 d’abril del 2020

FILOSOFIA 3.18


A continuació farem una activitat on podeu participar tots i totes els que esteu a casa!! Vinga, vés a cercar-los!


Esteu tots i totes?!? Comencem! Primer de tot heu d'agafar un objecte: un peluix petit, una pilota petita, etc. després us heu d'asseure formant una rotllana. Seguidament escoltareu i mirareu tots plegats aquest enllaç... (espero que ho gaudiu!).




Ho podeu tornar a veure!! Bé, ara heu de pensar 2 paraules boniques, 2 coses positives, sobre la persona que teniu al vostre costat esquerre, com per exemple: m'agrada com fas la truita de patates, m'agraden molt les teves abraçades, ets molt riallera, m'encanta com balles als matins, dibuixes espectacular, ets tot amor, fas unes imitacions de luxe, etc. Tan sols pot parlar la persona que te l’objecte a la mà.

Només hi ha una única condició:
TOTES LES PARAULES QUE DIGUEU HAN DE SER DOLCES, MAQUES, ALEGRES! 
Ho podeu tornar a fer dient: EMBOLIC! Us canvieu de lloc i ara a l'esquerra teniu una altra persona on hauràs de pensar paraules boniques sobre ella.


MATEMÀTIQUES

SUMES I RESTES


COLOR ROSA














COLOR GROC



Sant Jordi: Música!!

Bon dia a tots i totes!!!

Espero que estigueu súper bé i amb moltes ganes de fer i aprendre coses noves, com cançons.

Avui, com que aquesta setmana es celebra el dia de Sant Jordi, us porto una cançó del grup Ambauka que es titula la Llegenda de Sant Jordi: https://www.youtube.com/watch?v=WXM3Nw_tJ1E

Podeu probar a cantar l'estrofa principal i ballar-la. 

Ara farem una mica de manualitats, us deixaré els dibuixos dels personatges que surten al video i podeu pintar-los i fer unes titelles. Si no podeu imprimir-ho: triau un personatge i provau a pintar-ho vosaltres mateixos, segur que us surt genial!!!

Per acabar, per si teniu ganes de veure unaltra història diferent de Sant Jordi, el drac i la princesa, us deixo un video de les 3 bessones, que segur us agradarà!! 




Una vegada feta la feina heu d'enviar-me una foto de la manualitat i si voleu un petit video de vosaltres cantant la cançó al meu email: tperez@ceipsantferran.com.
Que passeu un bon dia, una abraçada!!!😊

Religió 20/04/20

Bon dia a tots! 

Espero que hagueu aprofitat les vacances per descansar i tingueu les piles carregades per aquest darrer trimestre!

Avui, ja que és el primer dia us proposo dues activitats molt sencilles i que no són obligatories: 

La primera és que m'expliqueu que és el més divertit que heu fet al llarg de les vacances, ho podeu fer amb un petit dibuix o una fotografia acompanyats d'una petita explicació. 

La segona activitat només és per aquells i aquelles que estiguin animats a fer un poc més de feina, si no teniu impresora no us preocupeu, podeu escriure les 10 diferències i el missatge secret a un full:




VALORS

CREA  EL TEU ÀLBUM DE LES VACANCES





FES DIBUIXOS DEL QUE HAS FET DURANT AQUESTES VACANCES COM SI FOSSIN FOTOS I BAIX DESCRIU LA FOTO/DIBUIX.


La imatge és un exemple de com fer-ho, però ho podeu fer com us vagi millor. 




💢 Recordar que no tots i totes fan valors. Si no recordau si els vostres fills/es fan religió o valors m'ho podeu demanar 😉

Dia 19


BON DIA!!!





Iniciam el tercer trimestre i la setmana!! 💪


Les setmanes anteriors heu tingut un vídeo amb les vostres mestres on us donaven el bon dia i saludaven, ara us toca a vosaltres!!!

Gravau un vídeo on donau el bon dia i saludau als vostres companys i companyes i m'ho enviau pel whatssap 😊😊



* Llegir un poquet i comentar el que s'ha llegit📖