dimarts, 21 d’abril del 2020

AMBIENTS

AMBIENT EL PETIT TALLER 
Hola nins i nines!!! Com ja sabeu aquest ambient va destinat a treballar coses
relacionades amb l'educació plàstica. Aquesta setmana es celebra el dia de Sant Jordi el dijous 23 i per això, que millor que fer manualitats envers a aquesta temàtica!!

A continuació,  es ficaran una sèrie de propostes per fer i ja sabeu que no fa falta fer-les totes, sinó que podeu triar les que us facin més ganes!!  


PROPOSTA 1: 
Punts de llibre
1.Roses: Podeu fer-ho en un tros petit de cartolina o de paper, en aquest cas, per fer l’herba i les flors empra retalls de revistes, en cas que no tingau per casa podeu fer-ho pintant amb retoladors o llapis de colors. 
  1. Drac: Podeu fer un punt de llibre d’un drac com aquest: 
Seguint les indicacions del video següent: https://www.youtube.com/watch?v=nod_yBsZ42Q


PROPOSTA 2: 
Manualitats amb tubs de cartró (wc, cuina)
1. Drac portallapis: Hi ha dos models a triar:
a) Aquest més senzill amb 1 tub de wc. Important al final abaix tapar ho amb paper.
  1. Aquest una mica més complicat amb un tub de cuina.





2. Drac decoració: aquest es pot fer també amb paper de color verd o cartolina. Heu de retallar petits rectangles allargats i aferrar cada cantó amb barra d’aferrar i així fareu els cercles, els quals heu d’anar entrellaçant. La decoració és optativa.



3. Dibuix roses: necessitareu un tros de cartró que heu d’embolicar per fer la forma de la rosa i un tub de wc, que haureu de doblegar una mica per fer les fulles. També fa falta tèmpera vermella i verd, la qual s’ha de ficar en dos plats de plàstic per separat, per poder agafar la pintura i fer l’estampació corresponent en una cartolina blanca o un foli. 
PROPOSTA 3: 
Altres manualitats
1.Rosa amb pinça de la roba: necessitareu una pinça de fusta o de color verd. En una cartolina blanca, podeu pintar la rosa i la fulla i l’heu d’aferrar a la pinça. 


2.Dracs titelles: en un fol o cartolina blanca heu de pintar el drac i després retallar-ho i aferrar-ho a un pal de gelat o a un pal que vosaltres tingau a casa.




Una vegada acabades les propostes que heu fet, podeu enviar les fotos al email tperez@ceipsantferran.com. És important que en el email fiqueu el vostre nom i a poder ser els curs. Moltes gràcies!!

NATURALS


ESCRIU EL NOM DELS ALIMENTS QUE MÉS T'AGRADEN DE LA IMATGE.




Escriu la resposta al teu quadern: (els  color verd a llengua ho poden fer oral)

1. PER QUÈ CREUS QUE NECESSITEM ELS ALIMENTS?__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


2. QUINS D'AQUESTS ALIMENTS CAL PRENDRE AMB MODERACIÓ?__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________



Ara toca anglès 👇




Dia 20



La primera oblada que ens saluda és n'Uma, que ens conta el que ha fet 

durant les vacances de Pasqua.




Gràcies Uma!!😍









RUTINES🌅


Quin dia és avui?

Quin dia era ahir?

Quin dia serà demà?

A quin mes ens trobem?

Quin número de dia és avui? Quantes desenes i unitats?

Quin temps fa?

Com et sents? Quin monstre de color series en aquests moments?




* Llegir un poquet i comentar el que s'ha llegit 📖