dimarts, 24 de març del 2020

AMBIENTS 2

EL PETIT TALLER 
Aquest ambient està destinat a fomentar la imaginació i la creativitat del nostre alumnat, envers a l’educació plàstica. És important que aquests dies facin manualitats i que millor que amb aquestes propostes, per tal d’aprendre a fer coses noves o potser millorar la tècnica del que ja coneixen.

A continuació,  es ficaran una sèrie de propostes per fer de diferents nivells (els ambients són pels infants de primer a tercer).
💥No és obligatori fer-les totes, els nins i nines poden triar les que vulguin. 

PROPOSTA 1: 
Manualitats amb fols
En el següent vídeo, trobareu 3 propostes diferents per fer amb fols en blanc o de colors, podeu triar les que voleu fer


1ªopció (dificultat mitja-alta): Agafa un foli en blanc i doblega-ho per aconseguir un quadrat, retalla la part que sobra i fes plegalls fins aconseguir un triangle petit. Obre el foli i comença a mirar el video. Segueix les passes que t’indica, pots anar aturant.
 Idea!! dibuixat a tu i pareixerà que estàs ballant
2ªopció (dificultat mitja): Agafa un foli de colors, si no tens pots pintar-ho. Fes un peix de colors. 

3ªopció (dificultat baixa): ara podeu fer un personatge molt conegut per a tots i totes, en Bob Esponja, d’una manera diferent. 

PROPOSTA 2:
Origami (és una tècnica que es fa amb folis i consisteix en fer plecs per aconseguir figures. Important! si vos equivocau molt, és millor tornar a començar amb un foli nou.)


1. Guineu: seguiu les indicacions del següent vídeo:


















2. Conill: seguiu les indicacions del següent vídeo:

















3. Punt de llibre: seguiu les indicacions del següent vídeo: 

PROPOSTA 3: 
Pots de la calma (aquesta proposta és optativa, perquè segurament no tots tindreu els materials necessaris, però si els teniu endavant!) .
Seguiu les instruccions del vídeo següent:





AMBIENTS 1

Construccions
L’ambient de construccions és un espai destinat a construir i treballar principalment les matemàtiques amb diversitat de materials: peces de fusta de diferents mides, legos, materials apilables, peces magnètiques, tubs connectables… A través de les diferents construccions els alumnes poden treballar conceptes relacionats amb l’àmbit matemàtic mides, formes geomètriques, seriacions, relacions de simetries i equivalències.

És suficient fer una proposta, però si us fa ganes de fer les dues endavant👌


Proposta 1:
Construeix una persona o animal amb escuradents i taps de suro que tenguis per casa.





Proposta 2:
Construeix una petita ciutat amb els rotlles de paper o capses de cartró que tinguis a casa. Aprofitala per jugar-hi aquests dies.


NATURALS

DIA 7



BON DIA🎶




RUTINES

Quin dia és avui?

Quin dia era ahir?

Quin dia serà demà?

A quin mes ens trobem?

Quin número de dia és avui? Quantes desenes i unitats?

Quin temps fa?

Com et sents? Quin monstre de color series en aquests moments?



* Llegir un poquet i comentar el que s'ha llegit 📖