dilluns, 6 d’abril del 2020

Religió 06.04.2020

Bon dia estimats i estimades,

Si haguéssim estat a l'escola, la setmana passada li haguéssim llevat l'última cama a la Iaia Quaresma, per tant avui ja no tindria cames, i que volia dir això? Que ja és aquí la Setmana Santa!

La setmana passada vàreu veure un vídeo per recordar la vida de Jesús, bé idò, aquesta setmana de l'any és tan important perquè es recorden els últims dies de Jesús abans de morir i com després va ressuscitar.
Al llarg d'aquests dies es celebren diverses festes i es fan misses especials, on recordem tot allò que va fer per nosaltres.





També m'agradaria dir-vos que existeix una història sobre un petit conill que vull que conegueu:

El conejo de pascua - https://www.youtube.com/watch?v=oNQGRPkky1c&t=33s

Aquesta història ens recorda que hem de fer les coses de la millor forma que sapiguem, sense intentar ser millor que els altres, i fer-ho amb molta cura i amor.

Aquest missatge és el mateix que ens va deixar Jesús durant la seva vida i m'agradaria que en aquesta Setmana Santa, que serà un poc diferent, ja que haurem de quedar-nos a casa, intenteu ser bons cristians, ajudant a casa amb tot allò que pogueu, que tracteu als vostres familiars amb molt d'amor i recordeu a Jesús i totes les histories que hem vist durant el trimestre.



Bones vacances a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada